Water in Bacau

Het is vannacht noodweer geweest en de rivieren en riviertjes kunnen het water niet meer aan. Net als in 2005 staat er inmiddels een woonwijk van de stad Bacau onder water. Op dit moment dreigt het water ook de noordkant van de stad binnen te stromen. Voor degenen die bekend zijn in Bacau, dat is de kant waar het gebouw van Selgros staat, en dan met name de brug waar je overheen moet richting ons huis. Het lijkt er nog niet op dat het stopt met regenen.

Categorie: Bacau, Bacau diversen · Tags:

Reacties

7 Reacties op “Water in Bacau”
 1. A.V. schreef:

  Ik dacht er nog aan toen ik gisteren het weerbericht zag. Weer flinke regen en onweer bij jullie. Het wordt wel spannend zo.
  Het beste!

 2. Dammis Vroegindeweij schreef:

  Andre, er zijn nu dit jaar al weer heel wat mensen getroffen door het water. Wij weten uit ervaring wat dit inhoud! We hopen dat jullie persoonlijk en alle andere inwoners van Bacau gespaard zullen worden voor verdere overlast.

 3. Johan schreef:

  het spant er inderdaat om als je de stroom water ige modder ziet dan wordt er hier en daar bruggen en dammen ondermijnd Nood gedwongen zijn we ramp toerist rondom Bacau is het water er hoog en met steeds de regen er bij zal dat niet direct minder worden.

 4. Pleun schreef:

  Weer die ellende….. En hier lukt het maar niet om nog € 6.000,– bij elkaar te brengen om een spetterende actie te starten! Alles staat in de startblokken, actiewebsite, actiebankrekening, iDEAL-link, maar WIE HELPT ONS OVER DE BRUG!?

 5. SAHR schreef:

  Goedenavond André, ik zat net weer even achter de computer en o.a. jou weblog te lezen, ik kan veel woorden neer zetten maar het enigste wat ik op di m oment wil zeggen hou je haaks en veel sterkte voor iedereen in Bacau.
  Bob

 6. Ina schreef:

  Dag André

  Ik zag de videofilmpjes op antena3.ro ( http://www.antena3.ro/romania/mai-multe-strazi-din-bacau-inundate-in-urma-unei-ploi-torentiale_104351.html )
  voordat ik je weblog bekeek. Ik hoop voor jullie dat het water jullie niet bereiken zal. Voor heel RO die met de wateroverlast te kampen heeft dat het spoedig mag op houden met de overvloedige regenval.

  Veel sterkte!

 7. marco van der grond schreef:

  André, Veel sterkte toegewenst! We hopen dat het water jou en betania niet bereiken zal!!!

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter