Over mij

 

Mijn naam is André Muit. Sinds 1995 ben ik naar Roemenië uitgezonden door Stichting HCR naar de stad Bacău. Ik kreeg daarbij de opdracht om de materiële hulpverlening te coördineren.

In de afgelopen 27 jaar kon er veel gerealiseerd worden en zijn er professionele projecten opgezet. Ik noem: voorzieningen voor mensen met verstandelijke beperkingen, revalidatiecentrum voor personen met lichamelijke beperkingen, kamertraining voor jongeren in problemen, slachtoffers van mensenhandel in Bacău en Boekarest, dagverblijf ‘De Dolfijn’ voor kinderen met autisme in Bacău en Roman, projecten in het onderwijs, projecten in de gezondheidszorg, bureau voor sociale raad en bijstand, andere sociale projecten en nog heel veel ‘diverse’ projecten.

Op dit moment geef ik leiding aan een organisatie van 75 Roemeense werknemers. Het is een voorrecht dit werk te mogen en te kunnen doen. Door de betrokkenheid van vele mensen kunnen en konden we dit werk doen. Sinds 2005 krijgen we subsidie van de Roemeense overheid. Het betreft een substantiële subsidie, die voor organisaties in Roemenië een bijzonderheid is. Betrokkenheid is wel een van de sleutelwoorden in mijn dagelijks werk. Meer hierover kunt u lezen op: www.asociatiabetania.ro

Follow ambcro on Twitter

Erkenningen vanuit Roemenië : klik hier

Follow ambcro on Twitter