Wat een kei!

Gisteren kreeg ik via mijn e-mail een paar foto’s opgestuurd van Mark van de Sluis. Een jongen van 14 jaar met een groot hart. Ieder jaar gaat hij op nieuwjaarsdag het water in en laat zich sponsoren voor onzen projecten in Bacau. Hij is een enthousiaste deelnemer van de Nieuwjaarsduik. Het is al het derde jaar dat ik over hem schrijf. Iedere keer weer vind ik het zo mooi om te zien. Op Nieuwjaarsdag was het watertemperatuur maar 3 graden en Mark gaat gewoon door! Voor mij is Mark een voorbeeld van een tiener die zich inzet voor anderen. Voor mij is hij een kei van een gozer!

mark-van-der-sluis-nieuwjaarsduik

Reacties

2 Reacties op “Wat een kei!”
  1. JM schreef:

    Marc een mooie prestatie, ik zou het je niet nadoen.

  2. johan schreef:

    Geweldig Mark en we hebben er zelf bijgestaan daarom waardeer ik het nog meer om zo in de kou het water in te duiken voor anderen te helpen

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter