Vriezer

Ik schreef al een paar keer over de kou. Iedereen heeft heeft het over de kou maar de meeste mensen kunnen het nog wel een beetje warm krijgen in huis. De afgelopen weken is wel gebleken dat voor een groot aantal gezinnen de situatie dramatisch is. Vandaag waren we op bezoek bij één van onze gezinnen waar het ijs op de muren zit. Net als in een vriezer. Op de foto kunt u zien dat de roze muur nu grotendeels wit is. Dat is een dikke laag ijs. Probeer nu maar even voor te stellen wat de temperatuur in de woon/slaapkamer is.

Categorie: Bacau, Ons werk/Betania · Tags:

Reacties

5 Reacties op “Vriezer”
 1. Dammis Vroegindeweij schreef:

  Het is verschrikkelijk zo te moeten wonen en leven. Maar wat doet het ons nu hier? Waar blijven dan de reacties? Wilt u echt helpen, bel mij: 0187-482594

 2. COT schreef:

  Gelukkig kunnen wij een extra transport sturen met kleding, voedingsmiddelen en dekens. Hiermee hopen wij iets de kou te verzachten.

  COT Stichting HCR
  http://www.stichtinghcr.nl

 3. johan schreef:

  dat is mooi kan er toch een aantal mensen worden geholpen

 4. joke croonenberg schreef:

  beste mensen,
  Dit beeld van een totaal verkleumd kind; het gaat me aan het hart. We willen via Barry een donatie overmaken en hopen dat er met wat extra hulp een beetje nood gelenigd kan worden (ik ben Barry’s schoonmoeder).

 5. AM schreef:

  @joke kroonenburg, heel mooi! veel dank!

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter