Voorbereiding

We zijn ons aan het voorbereiden op belangrijk hoogtepunt a.s. maandag 25 oktober.  Op 24 oktober 2010 bestaat Asociatia Betania namelijk 15 jaar. Er is heel wat water door de Donau gestroomd voordat we een besluit hadden genomen over hoe we dat aan zouden pakken. Maandagmorgen 25 oktober beginnen we met een persconferentie. Gezien het feit dat de mooie samenwerking de afgelopen jaren met de nationale en locale pers verwachten we heel wat belangstelling. Ook zijn er de afgelopen jaren heel wat persconferenties geweest maar deze is toch wat “meer bijzonder”. Ik heb daarom één van mijn contacten, met kennis van zaken, gevraagd te helpen. Zodoende krijgt deze conferentie het thema: Medemenselijkheid – Respect – Betrokkenheid.

De volgende onderwerpen komen aan de orde: Korte geschiedenis van een lang anderhalf decennium, een steeds postitieve balans maar afnemende middelen, staan blijven in tijd van crisis, de vraagtekens van de toekomst en antwoorden op de vragen die gesteld worden.

Categorie: Bacau, Ons werk/Betania · Tags:

Reacties

4 Reacties op “Voorbereiding”
 1. B.A. schreef:

  André, veel succes met de voorbereidingen en ik hoop op veel belangstelling en positieve puibliciteit.

 2. johan schreef:

  Hallo Andre, een mijlpaal om trots op te zijn we hopen op veel aanloop en veel goede pers Niet alleen in Bacau maar ook in Holland
  Groeten uit Bruinisse

 3. Arie schreef:

  Met heel veel inspanningen en inzet is dit bereikt. Van harte gefeliciteerd en zeker een reden om dankbaar te zijn. Ik hoop dat de dankbaarheid van velen (waaronder zeker de mensen welke daar in het verleden geholpen zijn) nogeens vruchten af mag werpen.

 4. SAHR schreef:

  Goedenavond André, Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal. Wij als stichting hopen dat er nog veel mooie jaren zullen volgen en uiteraard ook nog dank namens onze stichting voor alle hulp die we van jullie krijgen.
  Bob

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter