Union in Bacau

Maandagmorgen hoor ik muziek bij de gebouwen van de kamertraining. ” Laat me zien, Waar ik voor leef, Laat me voelen, Wat ik geef. Een nummer van Marco Borsato, hij helpt de groep van woningstichting Union om de stemming er in te krijgen! Een groep van 7 mensen van deze woningstichting zijn begonnen aan een opknapbeurt van de huizen van de kamertraining. In de eerste plaats worden drie keukens vervangen van deze huizen waar we meisjes opvangen die uit de weeshuizen gezet zijn, slachtoffers van mensenhandel en meisjes die door andere oorzaken niet meer thuis kunnen wonen. Maar ook de badkamers en andere zaken worden aangepakt. De stemming zit er zeker in en er zijn al veranderingen te zien.

Deze groep vrijwilligers van woningstichting Union zijn een week bij ons, van 9 tot 16 mei en leveren een prachtige bijdrage aan ons werk in Bacau!

nieuwe-keuken-kamertraining

Een van de keukens is al geplaatst!

Categorie: Bacau, Ons werk/Betania, Sociaal · Tags:

Reacties

3 Reacties op “Union in Bacau”
 1. D.Vroegindeweij schreef:

  Geweldig dat medewerkers van Union zo actief zijn en renovatie werkzaamheden Bij Asociatia Betania te Bacau in Roemenië uitvoeren. Dat zijn weer aardige zaken Andre.

 2. Peter van Santen schreef:

  Beste André,
  Heb de uitslag van mijn MRI scan betreffende mijn rechterknie gehad, zowel de binnen- als de buiten menicus zijn kapot. Volgende week naar ziekenhuis voor intakegesprek. Maar beste André zie jij kans om de teksten van Claudia en haar meiden te vertalen en naar mij te mailen. Ik ben heel benieuwd wat hun verhaal is over ons werkbezoek. Volgens mij zijn er 3 verslagen. alvast bedankt voor jouw tijd en moeite en ik kijk met spanning naar jouw reactie. Vanuit een regenachtig Nederland de hartelijke groeten. Peter van Santen.

 3. andreM schreef:

  Beste Peter,

  Dat is dan niet zo’n leuke herrinering aan Bacau! Ik wens je veel sterkte en hou ons op de hoogte

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter