Thanks en de beste wensen!

Na mijn operatie op 22 december heb ik heel veel reacties gehad. Via de e-mail, via de post, via SMS, werkelijk heel mooi! Ik stel het zeer op prijs dat er zoveel mensen met mij meeleven via het Prikbord, maar ook heel veel post uit Nieuw Vennep e.o., en zelfs bloemen uit Nederland maar ook vanuit Roemenie. Ik wil iedereen daarvoor ook heel hartelijk bedanken! Ik heb iedere reactie, op welke manier dan ook, zeer op prijs gesteld!

Het gaat nu al weer een stuk beter met me ook al zal het nog wel even duren voor ik weer helemaal “de oude” ben. Hoe de toekomst er verder uit gaat zien is afhankelijk van de verdere nabehandeling en de uitslag van de resultaten.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2010 toe !

Categorie: Algemeen, Persoonlijk · Tags:

Reacties

4 Reacties op “Thanks en de beste wensen!”
 1. johan schreef:

  fijn dat het al weer wat beter gaat met je we wensen je een goede jaarwisseling en een voorspoedig herstel toe zodat je de taak in Roemenie weer op je kan nemen,
  groeten van ons uit Bru

 2. wjv schreef:

  ja andre het is wat andres gelopen dan je verwachte maar we zijn blij en dankbaar dat het zo met je gaat ik hoop dat je weer snel in RO bent wand daar ben je het meest op je plek en daar is jou taak zo als je het zelf ziet .
  voor spoedig herstel en goede jaarwisseling bij je ouders
  groeten van ons Wim Marjan en de kids

 3. Evelyne schreef:

  Er waren heel veel mensen die ook aan ons dachten en belden of mailden. Dus ook van mijn kant: heel hartelijk bedankt voor alle steun en zorgen!
  Si Adrian (stiu ca citesti acest blog): iti multumesc din suflet pentru toate griji si ajutorul tau! Apreciez mult tot ce ai facut pentru mine si pentru copiii!

 4. tp schreef:

  Ook vanuit Krimpen voor een ieder de beste wensen.

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter