Sneeuw door het raam

Sneeuw daken Betania Bacau

Met groot geraas, tenminste dat denk ik, ik was er niet bij, kwam de grote hoeveelheid sneeuw op het dak van de depozit naar beneden. De nieuwe dakplaten glijden schijnbaar lekker…. Dat is allemaal het ergste nog niet. Een keer moet het toch van het dak af. Maar…

Het kon natuurlijk niet anders dan dat de zware sneeuw (en stukken ijs) de ruiten van het therapiebad braken. Dus gewoon dwars door de ruiten heen. Allemaal scherven in het water. Sneeuw en ijs op de tegels en het in water. Wat een bende. De schade valt wel mee, in pricipe twee grote ramen maar de rommel die onstaat is behoorlijk. In het weekend is het therapiebad gesloten dus was er niemand en dat is maar goed ook.

Het nu net is boven nul. Je glibbert alle kanten op maar het is in Roemenië verstandiger om naar boven te kijken daar naar beneden. Er zijn al heel veel ongelukken gebeurd met valllende sneeuw en ijs. Bij ons was er gelukkig niemand. Het is wel een aandachtspunt waar we aan moeten werken. Voor de rest ligt er overal nog een berg sneeuw op de daken en hangen er flinke ijspegels als zwaarden boven de bevolking van Roemenië.

Categorie: Bacau, Ons werk/Betania, Roemenie · Tags:

Reacties

1 Reactie op “Sneeuw door het raam”
  1. johan schreef:

    We zijn blij dat de schade mee valt en het probleem is opgelost .
    Zo blijft het altijd opletten geblazen er gebeuren altijd wel onverwachte dingen

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter