Röntgenfoto

Bij kantoor hadden we nogal wat jonge honden, inmiddels zijn de meeste weggegeven maar één van de honden is hier gebleven. Afgelopen week liep zij op de weg en werd geraakt door een auto. Een gebroken poot. Dus werd er besloten om met de hond naar de dierenarts te gaan. De dierenarts bekeek het probleem en zegt: ik heb een rontgenfoto nodig van de voorpoot. Maar…… zei hij we hebben daar geen apparaat voor. Natuurlijk kwam ook de oplossing: als je naar het ziekenhuis gaat en via de achterdeur naar binnen gaat dan helpen de assistenten je wel. Zo gezegd zo gedaan, via de achterdeur naar binnen, foto gemaakt en weer vertrokken. Op dezelfde tafel ligt even later een patient met andere problemen. Hoe zou het toch komen dat je allerlei ziektes oploopt in een ziekenhuis?

Categorie: Algemeen, Overig · Tags:

Reacties

4 Reacties op “Röntgenfoto”
 1. johan schreef:

  hebben jullie dan geen dieren ambulance voor zulke gevallen.
  Hier is de dieren ambulance er vaak eerder dan de gewone ambulance maar ja verschil moet er zijn.
  P.S. blij dat er weer een reaktie is.
  groeten johan

 2. Ina schreef:

  Johan

  Dierenambulance in een land wat nog niet/vaak niet eens de verantwoordelijkheid neemt voor haar eigen bevolking/patiënten, zwaar gewonde paarden aan de kant van de weg na een aanrijding 30 uur laten lijden/aan hun lot overlaten voordat ze uiteindelijk door een dierenarts uit hun lijden verlost worden? Meer en meer begin ik te beseffen tegen welke “muren” André oploopt! En dan bedoel ik niet alleen in RO!

  @ André, petje je af! Mag ik je dit meegeven?

  Met groet, Ina

 3. Ina schreef:

  Oeps daar ging iets fout. Om de powerpoint te kunnen bekijken: scrol even naar beneden tot dat je Rubriek ziet, kies daaruit: Lessen voor het leven. Weer even naar beneden scrollen en dan zie je de powerpoint: les van de vlinder.

  Ina

 4. johan schreef:

  Uit ervaring weet ik hoe het er een beetje aan toe gaat vandaar mijn opmerking van de dierenambulance zeker voor Andre heb ik grote wardering voor hoe hij het werk blijft doen .

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter