Renovatie kamertraining afgerond!

Het heeft even geduurd maar de renovatie van de drie huizen van de kamertraining is afgerond.

Kamertraining (integratie van jongeren)

Dit centrum heeft als doel het sociaal integreren van jongeren die uit tehuizen (kinderhuizen) komen en het terug in de samenleving brengen van jongeren in probleemsituaties. Het project is bedoeld voor jongeren die voorheen in staatscentra werden opgevangen (Algemene Dienst voor Sociale Bijstand en Kinderbescherming) als voor hen die in riskante omstandigheden verkeren (o.a. slachtoffers van mensenhandel.

Het centrum voor integratie van jongeren biedt een stabiele plek (1-2 jaar) aan jongeren van 16 jaar en ouder. Ze kunnen hier hun dagelijkse leven vormgeven, hun arbeidscapaciteit ontwikkelen en relationele communicatie-vaardigheden aanleren. De capaciteit van het centrum is 22 plaatsen in 3 gezinshuizen die bestaan uit een woonkamer, een keuken, twee badkamers en vier slaapkamers.

Eind 2013 konden we starten met het eerste huis (de Linde) , in 2014 het tweede huis (de Plataan) en in 2015 hebben we ook het derde huis (Ellen) afgerond.

De renovatie kon gerealiseerd worden door 3 mooie giften (Anoniem) , een gift van Stichting Kringloop winkel Sliedrecht, de inzet van Morgenster4Bacau (renoveren 11 slaapkamers- 2014), inrichting slaapkamers (DAR Lienden , aangevuld door Morgenster4Bacau – 2014), Nieuwe matrassen (Recticel via DAR Lienden), afzuigkappen in elke keuken (Morgenster4Bacau – 2015), keukeninrichting: tafels , stoelen, pannen etc. (Fam. Flikweert – HCR Werkgroep Schouwen en Duivenland- 2015).

Dank voor alle steun!

Kamertraining 2015  (1)

Kamertraining 2015  (2)

Kamertraining 2015

Categorie: Bacau, Bacau diversen, Ons werk/Betania · Tags:

Reacties

1 Reactie op “Renovatie kamertraining afgerond!”
  1. johan schreef:

    Mooi dat het mogelijk was de spullen te vervangen zodat het nu compleet is.
    We hopen dat nog lang plezier van mogen hebben

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter