Plannen uitbreiding therapiebad

We zijn op zoek naar mogelijkheden om ons therapiebad voor hydrotherapie te vergroten. 10 jaar geleden zijn we begonnen met hydrotherapie in het kader van ons revalidatie centrum. We hebben nu zoveel aanvragen dat het bad veel te klein is om kinderen en volwassenen te behandelen. De temperatuur van het water is 33 graden. Mensen met lichamelijke beperkingen kunnen bij ons behandeling krijgen die nergens is de buurt voorhanden is. Aan personen die kunnen betalen vragen we een kleine vergoeding. Met deze vergoeding helpen we de mensen die geen mogelijkheden hebben.

Van maandag t/m donderdag is het therapiebad open tot 21:00 uur en nog kunnen we lang niet iedereen helpen. Het grote aantal personen wat per dag gebruikt maakt van het therapiebad vraagt een intensieve filtering van het water. Al met al is dit bad niet voldoende en vraagt om uitbreiding.

Het huidige bad willen we aanhouden voor kinderen en baby’s en wordt gerenoveerd in de periode 24 april – 1 mei door een groep enthousiaste vrijwilligers van Morgenster4Bacau.

Voor het nieuwe bad zoeken we actief mogelijkheden om het nieuwe project, als aanbouw aan het revalidatiecentrum, te realiseren. ideeën zijn uiteraard altijd welkom!

Meer info over de hydrotherapie en foto’s van het huidige bad.

Tekeningen van de uitbreiding voorgesteld door de architect:

2

Categorie: Bacau, Ons werk/Betania · Tags:

Reacties

2 Reacties op “Plannen uitbreiding therapiebad”
  1. Jan van der linden schreef:

    Hoi Andre, wat een mooie ontwerp van het nieuwe therapie bad, ik weet zeker dat het plan voor elkaar komt, niet door mensen werk maar door de hulp van de Heilige geest, die mensen inspireert en motiveert en laat zien dat we in deze gebroken wereld er moeten zijn (is onze opdracht) om elkaar te helpen vooral in de moeilijkste omstandigheden in Bacau.

    Gr Jan en Rita

  2. johan schreef:

    Mooi plan wat een prachtig aanvulling is op het kleine badje

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter