Opening en overdracht!

Vandaag was het dan zover. De opening en overdracht van het multifunctioneel centrum in Bacau! 12 weken lang hebben de mensen van Stichting Werkgroep Oost Europa uit Nieuw Vennep zich ingezet om dit voor elkaar te krijgen. In maart 2011 was het stukje grond nog leeg. Nu 28 oktober 2011 heeft de overdracht plaats gevonden. Het is een prachting gebouw geworden.

De opening begon met een korte introductie van André Muit, daarna werd het overgenomen door de voorzitter van Stichting Werkgroep Oost-Europa: Bart van Gameren. Hij benadrukte in zijn toespraak de geweldige inzet van al de vrijwilligers, de fijne samenwerking met Asociatia Betania en natuurlijk werd er aandacht besteed aan Co Klootwijk maar ook aan Cathrien, zijn vrouw. Zijn laatste project als projectleider, een geweldige inzet voor Oost Europa, Roemenië en zelfs Ethiopië. Zijn echtgenote Cathrien knipte het lint door. De sleutels werden overgedragen aan André. Co Klootwijk onthulde de plaquette in de hal van het gebouw.

Het gebouw is nu officieel overgedragen, en wat een resultaat. We zijn erg onder de indruk en bedanken: Melle van der Meulen, Henny Duivenvoorden, Hans de Jong, Fred Vissers, Dick van Limpt, Frans Jansen, Henny Bakker, Jan Klootwijk, Co Klootwijk, Theo Verbeek, Wim Plooy ,Theo Bakker, Ed Strobel, Bart Niemeijer, Hans van Berkel, Leo Boel, André Prins, Peter van der Steen, Cathrien Klootwijk, Marrie van Gameren, Bart van Gameren,Marius van den Heuvel,Leendert van der Stelt en alle andere betrokkenen bij dit project!

Heel veel dank!

Voor foto’s en film: klik hier

Categorie: Bacau, Ons werk/Betania, Sociaal · Tags:

Reacties

4 Reacties op “Opening en overdracht!”
 1. JM schreef:

  Gefeliciteerd met dit mooie gebouw. Het ziet er prachtig uit.

 2. Dammis Vroegindeweij schreef:

  Weer een nieuw gebouw! Ik denk terug aan de eerste contacten met de mensen uit Nieuw-Vennep. Zij hebben samen al heel veel tot stand gebracht. Op afstand hebben we ook daar aan mee mogen werken. Gefeliciteerd en hopenlijk gaat het ook voor veel jongeren van betekenis worden. Ook allen uit Nieuw_vennep hartelijk bedankt voor jullie geweldige inzet.

 3. johan schreef:

  een prachtig stuk werk wat geleverd is door deze groep hiermee kan een groep jongeneren gebruik van maken

 4. Pleun schreef:

  Prachtig initiatief, goede en construtieve gedachte. Multifunctioneel bouwen is echt van deze tijd. Allen heel veel dank en waardering. Andre c.s. Veel succes er mee!

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter