Onze ambassadeur

Gisteren, 4 mei 2012, kwam onze ambassadeur Matthijs van Bonzel op bezoek bij Betania. Het programma begon wat later dan gedacht en als eerste hebben we centrum “de Dolfijn” bezocht voor kinderen met autisme. Daarna het multifunctioneel centrum, fysio en revalidatie en als laatste kamertraining (integratie voor jongeren). We kijken terug op een heel fijn bezoek. We hebben de ambassadeur verteld over alle werkzaamheden, over onze geschiedenis, en de gang van zaken.

Onze kinderen en jongeren hebben ook wat zelfgemaakte kado’s aan Matthijs van Bonzel gegeven. het verliep allemaal heel ontspannen en de kinderen en jongeren hebben er van genoten. Ook de ambassadeur genoot zichtbaar, dat was vooral te merken aan een “potje voetbal” op de voetbaltafel bij de jongeren van de kamertraining.

Een fijn bezoek en we kijken uit naar de volgende keer!

Fotoimpressie van het bezoek:

Categorie: Bacau, Ons werk/Betania, Roemenie · Tags:

Reacties

2 Reacties op “Onze ambassadeur”
  1. Dammis Vroegindeweij schreef:

    Andre,
    Geweldig dat ook deze ambassadeur een bezoek aan Betania gebracht heeft. Opnieuw een bevestiging de je goede contacten weet te leggen in Roemenië. En dat het werk van alle medewerkers van Asociatia Betania ook breed gewaardeerd wordt.

Trackbacks

Check out what others are saying...


Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter