Nieuwe keuken voor opvangcentrum “de Tulp” Bacau

In het kader van onze organisatie in Bacau functioneert het opvangcentrum voor misbruikte en verwaarloosde kinderen “de Tulp”. Gezien het feit dat er weinig voorzieningen zijn voor deze “categorie” kinderen hebben we vaak kinderen die op een ernstige manier misbruikt en/of verwaarloost zijn in ons centrum. Dat betekend ook dat het aantal aanvragen groot is. De afgelopen 10 jaar hebben honderden kinderen een tijdelijk verblijf gehad in “de Tulp” Ook onze keuken was 10 jaar oud en nodig aan vervanging toe.

Via WJ. Vroegindeweij montage, heeft het bedrijf Tulp keukens uit nederland een nieuwe keuken ter beschikking gesteld. Een kwaliteitskeuken waar we de komende jaren weer mee vooruit kunnen. Een groep vrijwilligers onder leiding van Wim Vroegindeweij heeft de keuken in ons opvangcentrum geplaatst. Op de foto’s kunt u zien wat het resultaat is.

Naast het plaatsen van de keuken heeft de groep van 10 vrijwilligers ook het dak van ons therapiebad vernieuwd en onderhoudswerkzaamheden aan dagverblijf “Betania” verricht. Het is heel mooi dat een groep vrijwilligers zich op deze manier inzet. We zijn daar heel blij mee. Ook de betrokkenheid van Tulp keukens en het doneren van de keuken is bijzonder. Ook firma Gebufa uit Genemuiden wil ik bedanken. Zij zorgden dat de keuken kosteloos naar Roemenie vervoerd werd.

Dsc00215_2

Dsc00213_2

Dsc00214

Categorie: Bacau, Ons werk/Betania, Sociaal · Tags:

Reacties

3 Reacties op “Nieuwe keuken voor opvangcentrum “de Tulp” Bacau”
 1. marco van der grond schreef:

  Wauw wat een mooie keuken!!!
  Dat hebben ze maar weer snel voor elkaar.
  Veel plezier met de nieuwe keuken, en sterkte met het vaak moeilijke werk wat jullie willen doen voor onze medemens.

 2. Ma schreef:

  Ha Andre,

  Fijn dat jullie deze mooie keuken gekregen hebben,het ziet er echt mooi uit!

 3. A.V. schreef:

  Zo, dat zal veel werkplezier geven, zo’n mooie keuken!
  Mooi, hoor!

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter