Nederlandse Ambassade in Boekarest gaat verhuizen in 2014

Volgens wall-street.ro gaat de Nederlandse ambassade in Boekarest Roemenië verhuizen. De verhuizing zal plaatsvinden in het eerste halfjaar van 2014.

De Nederlandse ambassade in Boekarest is nu gevestigd op Alea Alexandru. In de eerste helft van 2014 komt daar verandering in. De nieuwe huisvesting zal in het Hermes Business Campus zijn. Een nieuw gebouw gesitueerd op bulevardul Dimitrie Pompieu.

Het nieuwe kantoor van de ambassade in Hermus Business Campus heeft een oppervlakte van 700 m2 en is ontwikkeld door Atenor Group op de Dimitrie Pompei Boulevard in Boekarest. De ambassade zal verhuizen in de eerste fase van dit project. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van 18.000 m2.

De verhuizing van de Nederland Ambassade in Hermes Business Campus werd bemiddeld door The Advisers/Knight Frank in samenwerking met Management Services Bliss / Bliss Real Estate, vertegenwoordigd door Isfahan Doekhie.

“Ambassades en diplomatieke korpsen zijn speciale klanten met specifieke behoeften. Voorheen te vinden in historische herenhuizen. Tegenwoordig is de trend in de kantorenmarkt meer gericht op moderne gebouwen. Een voorbeeld van zo’n gebouw is Hermes Business Campus. Een gebouw met superieure technische specificaties dat aan allen normen voldoet. Het gebouw is gelegen in de zakenwijk Dimitrie Pompei, een gebied waar leegstand daalde van 11% naar 5% in de eerste helft van 2013”, zegt Mihai Paduroiu, senior consultant office division The Advisers / Knight Frank.

Hermes Business Campus - Afbeelding Atenor Group

Categorie: Algemeen, Respect · Tags:

Reacties

1 Reactie op “Nederlandse Ambassade in Boekarest gaat verhuizen in 2014”
  1. Adriana schreef:

    Mooi het gebouw. Ik hoop dat het restaurant ook groot een modern is.De oude ruimte was te klein voor het
    publiek en ik hoop dat de werknemers ook beter er uit zien, ik bedoel beter gekleed en aantrekkelijker

    Tot ziens gays

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter