Meldpunt Midden en Oost Europeanen

De Roemeense media doet melding van http://www.meldpuntmiddenenoosteuropeanen.nl/ . Een iniatief van de PVV. De reactie’s  zijn niet mis: nazi’s, landveraders en nog meer van dat soort opmerkingen is de reactie van de Roemenen (zie artikel). Het meldpunt gaat alle klachten verzamelen en aan de minister aanbieden:

“Heeft u overlast van MOE-landers? Of bent u uw baan kwijtgeraakt aan een Pool, Bulgaar, Roemeen of andere Midden- of Oost Europeaan? Wij willen het graag horen. De Partij voor de Vrijheid biedt u op deze website een platform om uw klachten te melden. Deze klachten zullen wij in kaart brengen en de resultaten daarvan aanbieden aan de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.” 

Persoonlijk vind ik het een belachelijk iniatief. Precies zoals nu de Roemenen denken, zo van: alle Nederlanders ondersteunen dit, zo denken ook veel Nederlanders: alle Polen, Roemenen en Bulgaren zijn criminelen. En dat is echt onzin.

De criminelen in Nederland maken zeker geen reclame voor Roemenië of voor Oost Europa in het algemeen. Dat is een groep die niet in de hand te houden is. Men had zich misschien voor de toetreding van Roemenië in de EU moeten afvragen of dat land er ook werkelijk klaar voor was: nee dus.

Categorie: Politiek, Roemenie · Tags:

Reacties

2 Reacties op “Meldpunt Midden en Oost Europeanen”
  1. johan schreef:

    dit is de ware aap die uit de mauw komt afgeven op anderen is een teken van eigen zwakte Hitler was ook zo’n figuur

  2. Barry schreef:

    Gewoon alle vragen van de enquette met nee beantwoorden en dan alsnog een bedankje van de PVV . Barry (NuNN)

Follow ambcro on Twitter