Hendri Rietveld , 38 keer de Nijmeegse vierdaagse

Je leest de titel en je denkt; oh leuk. Als je er dieper over nadenkt dan kom je tot de ontdekking dat 38 keer de Nijmeegse vierdaagse lopen een enorme prestatie is!

Voor Hendri was het dit jaar de 38e keer. Dinsdagmorgen 21 juli laat Hendri via facebook weten dat hij er zin in heeft: een foto en een simpel “daar gaan we dan”. En hij gaat, een sponsorloop voor jongeren met verstandelijke beperkingen in Bacau.

De tweede loopdag ging wat moeilijker de vermoeidheid was goed te voelen. Maar op de derde dag laat Hendri weten: “Het ging al weer stukken beter dan gisteren ondanks de blaren”

Ook de vierde loopdag verliep goed, de laatste stop in Mook en de “via Gladiola” komt in zicht. Dat is de Sint Annastraat in Nijmegen. Gedurende de intocht van de Nijmeegse Vierdaagse wordt de straat omgedoopt tot Via Gladiola en is deze het slotstuk van de Vierdaagse.

Daar krijgt Hendri de cheque met het sponsorbedrag, hij schrijft daarover: “De prestatie die jullie, mijn volgers hebben geleverd bedraagt op dit moment: € 1080,- Alle gevers bedankt! Wie nog niet heeft gegeven kan dat nog tot een paar weken na de Vierdaagse.

Dat kan op de sponsorpagina van Hendri: klik hier

Hendri heel veel dank voor je inzet en gefeliciteerd met je 38e vierdaagse!

lees meer

Categorie: Bacau, Respect, Roemenie, Sociaal · Tags:

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter