Fokker 70 YR-KMA

Maandag 8 februari ben ik vanaf Bacau (via Timisoara) naar Dusseldorf gevlogen. Voor wat onderzoeken moest ik in Nederland zijn. Nu ben ik in de afgelopen tijd al heel wat keren heen en weer gevlogen, meestal met een Saab 2000. Deze keer met de eerste “nieuwe” fokker 70 van Carpatair. In totaal heeft Carpatair 3 van deze modellen aangeschaft van andere maatschappijen. Dit is de eerste die afgeleverd is.  Geverfd en gepoetst wordt het vliegtuig ingezet op verschillen de routes. Zo ook deze reis en vloog ik met de fokker 70 naar Dusseldorf. In de kleuren van Carpatair ziet dit vliegtuig er erg sympathiek uit.  Overigens vind ik de fokker 70 en 100 erg comfortabele vliegtuigen vooral omdat ze erg stil zijn.

Foto: Fokker 70 (YR-KMA) in Dusseldorf

Fokker 70 (YR-KMA) van Carpatair

Categorie: Algemeen, Persoonlijk, Roemenie · Tags:

Reacties

5 Reacties op “Fokker 70 YR-KMA”
 1. johan schreef:

  je gaat toch geen wedstrijd doen met de sec. want dat win je toch niet.
  we hopen overigens dat de uitslagen positief zijn.
  groeten uit bru.

 2. M & P Hak schreef:

  We hopen dat je uitslagen van de onderzoeken positief zijn. Veel sterkte met het werken daar en misschien komt Mari wel weer eens die kant op met een transport. Als er zoveel sneeuw ligt wacht hij liever even. Sneeuwkettingen gaan wel mee met de truck, maar toen we ze echt gebruikt hebben bleek dat we daar te wenig ervaring mee hadden.
  Meestal komen we niet verder dan wat rondkijken op de site. Hier even een berichtje uit Streefkerk. Groeten ook aan vrouw en kinderen.

 3. AM schreef:

  M & P Hak,

  Heel hartelijk dank! Ook veel dank voor het kaartje wat ik in het ziekenhuis van jullie kreeg.

 4. AM schreef:

  @Johan,

  Nee hoor, van dat soort ervaringen wil ik er liefst zo min mogelijk hebben 🙂

 5. Rene schreef:

  Die Carpatair timmert aardig aan de lucht zo met 3 van die mooi toestellen.

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter