Dakproblemen na de storm

We staan nu voor de keuze om te reapareren wat beschadigd is. Dat is in totaal zo’n 15.000 euro. Dan blijven we problemen houden. Of voor een veel beter (en duurder) alternatief gaan wat we al toegepast hebben op wat andere daken. De betere en definititieve oplossing heeft de voorkeur.

Dan ziet het kostenplaatje er ook anders uit, namelijk : 8000 euro huis 2 kamertraining, 8000 euro huis 3 kamertraining, 30.000 euro revalidatiecentrum en 25.000 euro voor de opslag. Dat is totaal een heel groot bedrag namelijk 71.000 euro. De prioriteit zijn de huisjes van de kamertraining en het revalidatiecentrum, het dak van het depo is heel slecht maar lekt (nog) niet de andere daken allemaal wel.

Inmiddels heeft HCR 10.000 euro verzameld speciaal voor dit doel. Daarnaast zijn bezig met de verzekering. Stormschade valt buiten de verzekering maar we hebben gevraagd een uitzondering te maken. We denken wel dat er wat uit zal komen maar geen 15.000 euro. We gaan er maar even van uit dat we met het bedrag van HCR en de verzekering zo’n 15.000 euro hebben. Dat is even de stand van zaken tot nu toe.

update: via SBN is er een bedrag van 20.000 euro toegezegd  overgemaakt.

 

Categorie: Bacau, Ons werk/Betania, Sociaal · Tags:

Reacties

1 Reactie op “Dakproblemen na de storm”
  1. johan schreef:

    we doen ons best maar ik denk de goede oplossing is dakplaten en niet meer met singels dan is er over enkele jaren weer de zelfde probleem aan de orde na wind en winter

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter