Berichtje

Weinig nieuws de laatste tijd, altijd zo’n leuk zinnetje om mee te beginnen als je een poosje niet geschreven hebt. Ik had geen tijd of ik was te druk, dat klinkt ook best aardig. Maar goed, dat is ook zo, weinig tijd… Het was hard nodig om een nieuwe internetpagina voor onze organisatie te maken en daar heb ik de laatste tijd toch maar even wat tijd ingestopt. Over ongeveer een week komt de nieuwe internetpagina online. Voor degenen die vast een kijkje willen nemen, dat kan: www.asociatiabetania.ro/nl , ideeen en opmerkingen zijn altijd welkom. Verder deze week bezoek gehad voor het bouwen van een woonwijk voor starters en een aantal sociale woningen. Een interresant project waar ik in de loop van de tijd waarschijnlijk wel op terug zal komen.

Ondanks de ontwikkelingen die er iedere keer weer zijn, de mooie momenten, zijn er ook veel teleurstellingen. Het is om zomaar te zeggen niet m’n beste periode. Hopelijk komt het allemaal weer goed en krijg ik weer “schrijfzin” .  gegroet.

Categorie: Bacau, Bacau diversen, Ons werk/Betania · Tags:

Reacties

1 Reactie op “Berichtje”
  1. johan schreef:

    We hopen dat je het snel goed naar je zijn heb zodat we regelmatig iets van je kunnen lezen op je weblog zo blijven we een beetje op de hoogte van het rijlen en zijlen in Bacau groeten Johan

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter