Actie

De actie voor de mensen die getroffen zijn door de overstromingen, in de afgelopen maanden, is in volle gang. Ook al is het vakantietijd proberen we de situatie van de mensen onder de aandacht te brengen. Kort nadat het water weg was hebben we te maken met hele hoge temperaturen en een hoge vochtigheidsgraad. In de dorpen die aan Bacau grenzen hebben de mensen geen stromend water, geen electriciteit en geen gas. Veel van de mensen willen graag verder. In veel gevallen is er wel de wil maar niet de mogelijkheid. In de meeste gevallen is alles wat de mensen hadden weggespoeld door het water. In deze situatie hebben mensen een begin nodig, een start om weer zelf verder te kunnen.

Daarom breng ik opnieuw de actiepagina onder de aandacht:  www.overstrominginroemenie.nl , uw hulp is nodig. Doneren kan veilig en makkelijk via i-deal. U kan ook helpen door de actiepagina onder aandacht te brengen van uw kennissenkring of door een banner te plaatsen op uw site of weblog, neem even contact op via het mailformulier en u krijgt de banner toegestuurd.

Categorie: Bacau, Ons werk/Betania, Sociaal · Tags:

Reacties

4 Reacties op “Actie”
 1. Johan schreef:

  We zijn er mee aan de slag we hopen dat meerdere dit doen.

 2. Dammis Vroegindeweij schreef:

  De foto’s geven een heel duidelijk beeld in welk een probleem heel veel mensen zijn terecht gekomen!Wat een ellende en armoede!Het kan toch niet zo zijn dat wij daar geen hulp bieden!

 3. Ina schreef:

  Hoe staat het met deze actie? Kon er hulp worden geboden/word er inmiddels hulp geboden? De speciale website geeft daar over geen informatie. De laatste informatie is van 10 augustus j.l.

 4. A.M. schreef:

  @Ina, de afgelopen dagen heb ik een eerste bedrag ontvangen, we hebben even gewacht tot er een groter bedrag gespaard was, de acties worden op korte termijn op de website vermeld.

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter