Roemeense kinderen worden als slaafjes gebruikt in Engeland.

Meerdere roemeense kinderen, die in engeland gebruikt werden als slaafjes, zijn afgelopen donderdag vrijgekomen. Dat gebeurde door een gezamelijke actie van de engelse en roemeense politie. De kinderen werden ontvoerd door een bende uit Roemenië en werden verplicht om te bedelen of te stelen.

Tientallen huizen in Londen zijn binnengevallen door de politie schrijft de engelse krant “The Daily Mail”. Tijdens deze actie zijn 11 kinderen gevonden, en zijn 20 verdachten gearresteerd.

De politie denkt dat de opbrengst van de gebruikte kinderen ongeveer 100.000 engelse pond per kind/per jaar bedraagt. De roemeense overheid heeft voor de engelse kranten verklaard dat er in Engeland ongeveer 2000 roemeense kinderen verplicht worden om te bedelen.

The Daily Mail

foto: Daily mail

Sloughraid2401_228x527_1

Categorie: Roemenie · Tags:

Reacties

3 Reacties op “Roemeense kinderen worden als slaafjes gebruikt in Engeland.”
 1. johan schreef:

  Wat is het toch intens gemeen kinderen te misbruiken en ze op deze manier te leren om voor later in de maatschappij minderwaardig te zijn.
  Ook in nederland komen deze praktijken voor dat Roemeense kinderen moeten bedelen en stelen

 2. johan schreef:

  Wat mooi dat je weblog is vernieuwd en zo een frisse uitstraling heeft ga zo door alleen een foto waar je niet zo bedenkelijk op kijk zou wel mooi zijn.
  Groeten Johan.

 3. A.V. schreef:

  ‘k weet niet of het aan mn leeftijd van tegenwoordig ligt, maar ik moet wel knijpen om het te kunnen lezen!
  Misschien kan het lettertype iets groter? Of past het dan niet op de site? Genoeg grijs aan de zijkant, toch?

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter