GALA

GALA

Gisteren werd in Bacau het 6e gala, voor uitreiking van erkenningen aan degenen die veel betekend hebben voor de gemeenschap, gehouden.

Voor de 3e keer kreeg onze organisatie deze prijs uitgereikt, eerder kregen we al de erkenning in 2002 en 2003. Nu dus opnieuw.

Ik laat u meelezen uit een gedeelte van de aankondiging:
“ Er is veel gesproken, en er zal nog veel gesproken worden over deze organisatie die kenmerkend en het meest zichtbaar is in Bacau. We zijn onder de indruk van het aantal aanmeldingen die deze organisatie kreeg voor deze erkenning. Ook waren we onder de indruk van het feit dat bijna de gehele gemeenschap uit Bacau met de vinger naar Betania wijst als het gaat om betrokkenheid en prestatie. De organisatie heeft het voorrecht van een leiding met visie, zeer efficient, en met toewijding aan de gemeenschap waarin we leven. We feliciteren en bedanken Asociatia Betania voor alles wat gedaan is en wat nog zal gebeuren!”

Een erkenning voor allen die het werk in Bacau ondersteunen op welke manier dan ook!

Foto’s: Asociatia Betania

Dsc02085

Dsc02086

Dsc02095

Categorie: Bacau, Ons werk/Betania · Tags:

Reacties

2 Reacties op “GALA”
 1. pa schreef:

  Gefeliciteerd met het behaalde resultaat. Het zou mooi zijn als de bevolking ook ging mee werken aan een beter resultaat voor elkaar. Jij heb met je mensen in ieder geval een goed voorbeeld gegeven.

  met vriendelijke groet,

  Pa

 2. Angela Costan schreef:

  Zeker topkwaliteitwerk werk beloond met mooie rezultaten.
  Een voorbeel voor alles wat een goed functionerende organizatie inhoudt.
  Van harte gefeliciteerd.
  mvrgr,
  Angela

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter