Betania Bacau

Ik heb het een poosje af laten weten met het bijhouden van de weblog. We hebben veel bezoek gehad in Bacau, en tot eind van de maand verwachten we nog een aantal mensen.

2007 is een bijzonder zwaar (financieel) jaar. Iedere keer weer zijn er weer zorgen hoe de kosten van de projecten gedekt moeten worden. Al deze zorgen reflecteren zich uiteraard in de activiteiten van de organisatie. Alle energie die ingezet moet worden om alles op een normale manier draaiend te houden kost in de eerste plaats veel tijd, maar ook uithoudingsvermogen en geduld.

We zijn bezig om aan alle kanten steun te krijgen en met het vinden van nieuwe financierders. Om ons team die zich bezig houden met onze 4 centra is ook de motivatie belangrijk. De motivatie komt soms onder druk te staan als het salaris niet voldoende is om “brood op de plank” te krijgen. Tevens lokt het buitenland de jongeren nog steeds erg aan. Het is op dit moment “roeien met de riemen die we hebben”. Dat is niet eenvoudig. We zullen alles moeten inzetten om ons team op een gezonde manier bij elkaar te houden.

Omdat ik veel reacties krijg via mijn web-log, en met name via de e-mail, waar naar onze activiteiten gevraagd worden zet ik de omschrijving van onze organisatie op mijn weblog.

Omschrijving van onze activiteiten:

Download omschrijving_van_onze_activitteiten.pdf

Fotopagina:

Download fotopagina_van_een_aantal_activiteiten.pdf

Categorie: Ons werk/Betania · Tags:

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter