Stemmen en nog eens stemmen…..

Eerder dit jaar schreef ik dat Januari een spannende maand is voor onze organisatie. Dan stemmen de gemeenteraad en de provincieraad van Bacau over de financiele bijdrage voor onze projecten in Bacau. Het vertraagde allemaal wat maar afgelopen week zijn de besluiten gevallen. De bijdrage voor onze centra: Dagverblijf Betania voor kinderen met lichamelijke en geestelijke beperking, Dagverblijf “de Dolfijn” voor kinderen met autisme, Opvangcentrum “de Tulp” voor misbruikte en verwaarloosde kinderen, en kamertrainig voor jongeren in problemen en slachtoffers van mensenhulp, is verhoogd van ongeveer 60 % naar 75 %. Dat is een heel mooi resultaat. Nu is het aan ons om de overige 25 % voor de centra gefinancieerd te krijgen. Ideeen zijn altijd welkom!

En… niet vergeten te stemmen op Asociatia Betania: Klik hier

Categorie: Ons werk/Betania · Tags:

Reacties

4 Reacties op “Stemmen en nog eens stemmen…..”
 1. pa schreef:

  mooi resultaat, de rest wat toch een behoorlijk bedrag is proberen we bij elkaar te krijgen door allerlei akties.

 2. chris schreef:

  Ik heb gestemd en zie dat er een ruime voorsprong is voor Betania. Goed werk !Er is nog veel werk te doen voor jullie om dit financieel rond te krijgen.
  Ben op zoek naar werk in Bacau, maar is toch niet eenvoudig wat te vinden.
  Veel succes in dit nieuwe jaar.

 3. johan schreef:

  Mooi dat betekend ook een stuk vertrouwen dat ze in je werk hebben Gefeliciteerd wij hebben ook dat vertrouwen in het werk dus moeten we de rest ook bij elkaar kunnen krijgen.

 4. adrian schreef:

  Vandag 11.o2.2008 om 14.00
  Azi 11.02.2008 ora 14.00

  1452 Bethany
  1439 BETANIA
  1198 Herald

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter