Zoonlief in woord en beeld…..

Onze zoon, nu 14 jaar, is gewend om allerlei uitspraken te gebruiken. Vandaag publiceer ik een aantal van deze uitspraken om u mee te laten genieten. Het gaat om uitspraken die hij door de jaren heen gebruikt heeft en die zorgvuldig bewaard worden :). Een van zijn hobby’s is fotograferen en filmpjes maken. Afgelopen zaterdag is hij op kantoor bezig geweest en dat resultaat laat ik u ook zien. Dus zoonlief in woord en beeld:

21 september 2004:

Aan tafel: We hadden vandaag een les op school over prinsjesdag, weet je nog? Hij weet dat de Koningin naar de ridderzaal gaat en dat die in Den Haag is. Wat gaat de koningin in de ridderzaal doen? Arno: “de torenrede uitspreken” . Hoe begint die dan? Arno: “Hooggeacht publiek”   Neeee….. Arno: “O nee, hooggeachte ridders!”  Nee joh! Leden van de Sta…….. Arno: “O ja, leden van de staatsloterij”

23 juni 2007:

Arno: “Weet je waarom ik witte broodjes altijd zo lekker vind?” Er zit geen smaak aan en dan proef je lekker wat erop zit!”

4 juni 2008

Arno: “Ik wil nog niet naar bed, want ik moet nog heel veel nadenken en als ik in bed leg dan val ik gelijk in slaap en dan kan in niet meer nadenken.”  Waar moet je over nadenken dan? Arno: Dat weet ik nog niet: daar moet ik eerst over nadenken!”

Juli 2008

Op de boot in de Donaudelta een discussie waarom een vissenkop plat is. Omdat hij geen hersens heeft. Zijn hersens hetzelfde als instict: Arno: “Nee, instinct is het gevoel voor humor”

4 juni 2009

Arno zit bij de konijnen in het hok te rommelen. Hij wordt geroepen omdat hij de volgende dag twee toetsen heeft en daarvoor moet gaan leren. Arno: “Daarvoor hoef je me toch niet op mijn persoonlijke vakantieadres te bezoeken?”

Augustus 2008

Op een zaterdag avond kijken we naar de sterren. Marit (zijn zus): “Wat zou je denken als je een planeet zag komen?” Arno: “Dan zeg je alleen maar: RENNEN!”

11 maart 2010

“Arno, ben je klaar?” Arno:” I am so ready als een kalkoen zonder kop!”

7 september 2010

Aan het begin van het schooljaar heeft Marit de introductiebrieven van haar docenten gekregen. Marit:” Er zit er eentje bij die wel heel klein lijkt” Arno: “ach, als hij maar bij zijn toetsenbord kan!”

7 oktober 2009

Er loopt een spin door de leskamer. Omdat Arno er een beetje bang voor is probeert hij zijn hond zover te krijgen dat zij de spin opeet. De hond slaat de spin door de lucht en speelt ermee, maar maakt hem niet dood. Arno: “Puk! Ben je zelf een dier , mishandel je je medecollegagenoten!”

1 augustus 2009

Arno tegen zijn hond: “Ik ren de longen uit m’n hart en jij bent geeneens moe!”

Als laatste het filmpje wat hij afgelopen zaterdag maakte:

Categorie: Persoonlijk · Tags:

Reacties

9 Reacties op “Zoonlief in woord en beeld…..”
 1. B.A. schreef:

  Daar lust ik er nog wel een paar van! Prachtig

 2. A.V. schreef:

  Ja, ja, die kennen we;-). En dan het gezicht er nog bij!
  Mooi filmpje! Nieuwe pr-medewerker?

 3. Arie schreef:

  Ja, laat die pr-filmpjes maar komen, dat kunnen we hier prima gebruiken! Goed gedaan, Arno!

 4. johan schreef:

  volgens mij wordt hij ook nog een keer dr. in de sociologie dus dat zit wel goed met die jongeman Maar bewaar ze wel dat je ze niet vergeet

 5. Ina schreef:

  Prachtig filmpje André. Cameraman in spe? En je kunt van Arno niet zeggen dat hij geen humor bezit.

 6. Heleen (via Hyves) schreef:

  Heerlijk Andre, wat een genot! Ik hoop dat hij zo leuk en spontaan blijft en bewaard wordt voor ‘dwars’liggen. Mocht hij dat wel gaan doen blijf dan van DEZE jongen houden! Lieve groeten, Heleen

 7. A.M. schreef:

  @johan, nou volgens mij dr in filosofie 🙂 @Ina, ja hij heeft humor!

 8. Selcuk schreef:

  Hoi ga zo doorARNO prachtig.

 9. Natasja schreef:

  Hey Arno,

  wat leuk dat ik deze site vind met droge uitspraken van jou als ik op je naam google!! Ik ben je zeker niet vergeten hoor! we spreken elkaar nog wel 😉

  liefs natasja <3

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter