Vijf hondjes op m’n straatje

Eigenlijk heb ik niet zoveel met honden. Ik heb er geen hekel aan, ze lopen me niet in de weg maar geen echte hondenvriend…… Vanmorgen was het weer zover (waarom altijd bij ons?) Er liggen 5 jonge hondjes vlak bij ons huis. Ik ben er langs gereden, gekeken, en weer verder gegaan. Best klein en erg hongerig. Het wordt vandaag een warme dag dus veel kans hebben ze niet. Eenmaal op kantoor ben ik toch maar terug gegaan en heb ik de vijf hondjes opgehaald en eten gegeven. Verder zien we wel. Er zal best wel weer een baasje voor de vijf beestjes gevonden worden……

——-

Categorie: Algemeen, Bacau, Bacau diversen · Tags:

Reacties

4 Reacties op “Vijf hondjes op m’n straatje”
 1. Evelyne schreef:

  Aaahh, leuk he?
  Goed dat wij niet thuis waren, anders weet je het wel!

 2. Arno schreef:

  Als wij het niet doen doe jij het wel, breng ze maar hierheen 😛

 3. Marit schreef:

  Ach, wat schattig !
  Mag ik er een voor mijn verjaardag ?

 4. AM schreef:

  ja doei 🙂

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter