SWOENV en Stichting Speranza

Swoenv

Stichting Werkgroep Oost Europa uit Nieuw Vennep heeft een nieuwe internetpagina. Over deze werkgroep heeft u op mijn weblog maar ook op de website van Asociatia Betania al veel kunnen lezen. Vanaf 2006 zijn zij actief betrokken bij onze projecten. Ze zijn al veel langer actief ook op ander plaatsen. Op de nieuwe website kunt u daar over lezen. Hans de Jong (beheerder website) schrijft het volgende:Het nieuwe uiterlijk sluit meer aan bij de aard en het materiaal van onze bezigheden: de basiskleur van de site is de kleur van hout. In de header van de site is daartoe ook een foto verwerkt van de kapconstructie van ons project ‘Multifunctioneel Centrum’ in Bacau.De navigatie is eenvoudiger geworden. Alle lange artikelen (zo gegroeid tijdens het gebruik) zijn ingekort en sommige korte artikelen zijn iets uitgebreid.Daardoor is het overzicht van al onze projecten meer in balans gekomen.

Er zijn nieuwe foto’s geplaatst bij sommige verslagen.Er is een aparte pagina gekomen voor foto-albums per project. Twee albums zijn al gemaakt (maar kunnen nog uitgebreid worden) en de rest wordt aan gewerkt.Er is een aparte pagina gemaakt voor eindverslagen en financiële jaarverslagen in pdf formaat.Dit mede ten behoeve van al onze sponsors, donateurs en andere belangstellenden.In een gastenboek – tenslotte – kunnen reacties geplaatst worden.

Swoenv, gefeliciteerd met de nieuwe pagina!

Het adres van de pagina is: http://www.swoenv.nl/

Speranza

Ook Bob van der Sluijs stuurde een bericht: “de officiële website is in de lucht!”

Ter nagedachtenis van Fredy, zijn vrouw,zegt Bob: “Als nabestaanden hebben wij toen een stichting opgericht ter nagedachtenis aan haar. Daarmee willen wij de afdeling (Palliatieve afdeling van Daniel den Hoed Kliniek), waar Fredy de laatste maanden veelal heeft doorgebracht gaan ondersteunen met diverse acties. Het gaat dan om praktische zaken die het verblijf op deze afdeling voor de patiënten en familieleden zal verzachten.”

Lees meer: http://www.stichting-speranza.nl/

Sttichting Speranza is ook actief op Facebook: https://www.facebook.com/stichtingsperanza

Categorie: Bacau, Diversen, Nieuws, Ons werk/Betania · Tags:

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter