Super medewerker van KLM

Ik krijg vaak de reactie dat ik (te) veel over vliegen en vliegtuigen schrijf. Zelf vind ik dat wel meevallen. Meestal gaat het over feiten. Deze keer over service. Vorige week ging ik met de KLM van Boekarest naar Amsterdam. Een ritje wat ik wel vaker maak. Ik dacht in het vliegtuig wat op mijn iPad te gaan lezen maar daar had ik toch niet zoveel zin in. Hup het apparaat in de stoelzak en niet meer naar omgekeken. Eenmaal in de aankomsthal van Schiphol bedacht ik me dat ik dat ding vergeten was in het vliegtuig. Ik dacht “ga ik nu balen of niet” maar voor niet gekozen 🙂 Het is toch lastig als je gegevens kwijt raakt.

Bij de informatiebalie van Schiphol stuurde ze mij naar de balie van KLM in de vertrekhal tegenover incheckbalie 16. Normaal gesproken zouden ze even naar de gate bellen. Daar hadden de mensen daar dus echt helemaal geen zin in en dat gebeurde dus ook niet. Ik kreeg het nummer van “Lost and found” en mocht het verder uitzoeken. Eenmaal op plaats van bestemming naar “Lost and Found” gebeld. Dat is werkelijk een drama: belt u morgen maar mijnheer dat duurt 48 uur voordat het in het systeem staat als het apparaat hier afgeleverd wordt werd er bijgezegd. Ik dacht “Adio” apparaat. Het zij zo.

Toe gebeurde het volgende: via mijn weblog werd ik benaderd door een teamleider van de KLM:

Goedemiddag Andre, ik ben E. en werk bij de KLM. Als het goed is dan bent u vandaag binnen gekomen op de KL1374 uit Boekarest. Ik ben de teamleider van deze vlucht en kreeg uw ipad in de handen gedrukt. Nu kan ik twee dingen doen: of ik breng de ipad naar lost and found en hoop dat hij dan terecht komt? Of ik hou hem zelf en mail u …. Ik heb voor het laatste gekozen en wil niet dat hij kwijt raakt. Ik had eigenlijk al op een telefoontje gerekend vanuit de aankomsthal. Mogelijk mist u hem nog niet…. Mijn telefoon nummer is 06xx xxxxxx. U doet goed en mooi werk dat is mij wel duidelijk!

Deze man had gekeken wie er op het betreffende stoelnummer gezeten had. Mijn naam op internet gezocht, gekeken wat voor werk ik deed en mij benaderd via mijn weblog. Ik kon dezelfde avond de iPad ophalen en alles was geregeld.

Dat is gewoon een super medewerker van KLM dat mag dan ook wel gezegd worden!

KL1374 PH-BXG Henri Coanda Airport Bucuresti

Categorie: Algemeen, Reizen · Tags:

Reacties

2 Reacties op “Super medewerker van KLM”
 1. johan schreef:

  Er zijn ook nog mensen die eerlijk zijn en zelf denk ik dat dat de grote meerderheid is van de mensen
  Alleen horen we de slechte dingen als er wat gebeurd is
  Dit van de iPad komt ook niet op het journaal denk ik
  Groeten uut bru

 2. Bob schreef:

  Zo zie je maar dat niet elk personeelslid van de KLM een …. is, maar dat er ook nog medewerkers zijn die mee denken. Helaas gebeurd dat in vele bedrijven, de betrokkenheid is vaak ver te zoeken.

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter