Op het vliegveld van Boekarest

Ik ben net geland op het vliegveld van Boekarest. Het duurt nog even voordat de vlucht naar Bacau vertrekt en ik geniet even van een lekkere koffie met diverse accessoires :). De paar dagen dat ik in Nederland was heb ik eigenlijk een heel mooi bericht gekregen en voorlopig hoef ik voor medische redenen niet meer heen en weer te reizen. Dat is een hele rust, het is net of de zon even anders schijnt. Tegelijkertijd voel ik me erg moe maar dat zal wel te maken hebben met het feit dat er een moeilijke periode is afgerond. Als je er midden in zit valt dat allemaal niet zo op, maar als je er over nadenkt is het wel zo. Afgelopen zaterdag heb ik veel mensen gesproken die ik al meer als 10 jaar niet gezien had. Dat was ook heel bijzonder. Mensen die, vooral in de beginperiode in Bacau zijn geweest of op een of andere manier bij het werk in Bacau betrokken waren. De betrokkenheid is er nog steeds en dat is erg mooi om mee te maken. Morgen maar weer aan het werk 🙂

Categorie: Algemeen, Bacau, Ons werk/Betania · Tags:

Reacties

4 Reacties op “Op het vliegveld van Boekarest”
 1. adrian schreef:

  Ma bucur sa aud ca perioada dificila a trecut. Te asteptam cu drag si bine la birou.

 2. johan schreef:

  Het was een mooie fijne middag die we met elkaar hadden waar we dankbaar op terug zien. Daar kunnen we mee verder Op naar de volgende ontmoeting

 3. B.A. schreef:

  Die koffie zij je van harte gegund! Ik vond het zaterdag een gezellige en opbouwende middag.Toppie. Mooie presentatie! Ga zo door met het onderhouden van je contacten op Hollandse Bodem!!

 4. Ina schreef:

  Gefeliciteerd met het goede bericht!

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter