Onze ambassadeur op bezoek.

We kijken terug op een fijn bezoek, vandaag, van ambassadeur M.W.J.A. (Tanya) Van Gool aan onze organisatie in Bacau. Na kennismaking en gesprekken in het kantoor van Asociatia Betania hebben we gezamelijk onze projecten bezocht. Eerst naar het dagverblijf “Betania” waar de ambassadeur met kinderen en personeel sprak. Daarna een bezoek aan dagverblijf “de Dolfijn” voor kinderen met autisme. De kinderen van “de Dolfijn” gaven de ambassadeur een kado wat ze zelf gemaakt hadden.

Ook het project voor integratie van jongeren werd bezocht en ons team maar ook de jongeren hebben over hun ervaringen verteld. Als laatste bezochten we opvangcentrum “de Tulp” voor misbruikte en verwaarloosde kinderen. Ook daar was ruim de tijd voor vragen en voor uitleg over dit project. Daarna hebben we de ambassadeur naar de Kamer van Koophandel in Bacau begeleid en na wat gesprekken werd het bezoek afgesloten. Een fijn bezoek wat zeker een vervolg zal krijgen.

Categorie: Ons werk/Betania · Tags:

Reacties

5 Reacties op “Onze ambassadeur op bezoek.”
 1. Dammis Vroegindeweij schreef:

  Dat was weer een mooie dag bij Betania! Andre, fijn dat er weer een Nederlandse ambassadeur op bezoek wilde komen. Hopenlijk heeft het allemaal ook een positief vervolg voor het voortbestaan van de Asociatia. Wederom een bewijs dat je als organisatie bekend bent in Roemenie!

 2. Selcuk schreef:

  Hoi andré,je had een drukke dag ,mooie fotos,de ambassadeur heeft zeker ook heel leuk gevonden.GA ZO DOOR ANDRÉ.

 3. johan schreef:

  Hallo Andre dit is toch weer een leuke opsteker en een stuk erkenning voor het werk wat er gebeurt leuk om de foto’s te zien

 4. B.A. schreef:

  Opbouwend voor je te weten dat er interesse voor je werk bestaat. Erg leuk dat de ambassadeur bij je op bezoek is geweest. Hopelijk komt er nog iets positiefs uit voor de toekomst

 5. Nigel schreef:

  Excellent work Andre, I hope your lady ambassador could talk some sense into those she met at the Chamber of Commerce about all the poor over there who have no medical insurance and cannot afford a decent diet!

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter