Nunn op herhaling in Bacau

Ongekende momenten, overweldigende emoties en veel enthousiasme tekenen het bezoek van Nunn (Nachtopvang Uit Noodzaak Nijmegen). Ex dak en thuislozen bezoeken de projecten van Betania en zetten zich in voor de armen en kinderen.

Neem de tijd en stel u het even voor: mensen die op straat geleefd hebben en moeilijke situtaties achter de rug hebben zetten zich met hart en ziel in voor de medemens. Ze zijn over de fase heen dat ze zelf hulp kregen en draaien dat 180 graden om. Ze gaan zich zelf inzetten voor anderen. Zonder iets of iemand te bedoelen kunnen we hier met z’n allen een voorbeeld aan nemen!

De eerste dagen werd het bezoek gefilmd door een ploeg van de NCRV. Zij gaan daar meerdere uitzendingen over verzorgen. Inmiddels zijn de jongens hard aan het werk om vloeren te storten en gaten te dichten in een krottenwijk aan de rand van Bacau. U kunt zelf op de foto’s zien hoe het er allemaal uitziet. Elke kleine verandering is een verbetering. Iedere glimlach van een kind maakt de dag rijker.

Categorie: Bacau, Ons werk/Betania, Sociaal · Tags:

Reacties

5 Reacties op “Nunn op herhaling in Bacau”
 1. R. Seldenrijk schreef:

  Prachtig bericht

 2. Frans Brinkman schreef:

  Ja mooi gezegd. We werken samen en Nunn/Zelfbeheer Dak- en thuislozen werkt hier aan een aanlandplek. Het contract wordt vruchtgebruik: gratis verblijf + meeverdienen als er andere bezoekers zijn. Reisbureautje ook? (Ik wissel van laptop, dus nog net geen up to date website – komt van de week).

 3. Dammis Vroegindeweij schreef:

  Geweldig, ik hoop het a.s. week met eigen oogen te kunnen zien.

 4. Marit schreef:

  Veel Succes !

 5. AM schreef:

  @Marit, ze zullen je reactie wel op.prijs stellen en ze kennen je nog wel van het Nunnfeest 🙂 werd meerdere keren naar je gevraagd

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter