Live en bezoek

Gisteravond anderhalf uur live op TV geweest. Een uitzending over NGO’s , financiering van projecten, 15 jaar Betania, samenwerking met de overheid en meer van dat soort dingen. Een mooie gelegenheid om een aantal standpunten duidelijk te maken. Alhoewel je altijd wat voorzichtig moet zijn met de uitspraken die je doet in zo’n soort uitzending. Gelukkig was het niet de eerste keer en heb ik dat al vaak meegemaakt, dan krijg je vanzelf een beetje ervaring. In ieder geval was het prettig om een goede moderator te hebben, dat is ook niet altijd het geval.

Opnieuw bezoek uit Nijmegen! Ja, we worden druk bezocht door mensen uit het oosten van Nederland. Deze keer Monique en haar collega van stichting de Driestroom. Al een paar jaar hebben we een hele fijne samenwerking met de Driestroom. Opnieuw kennisoverdracht en uitwisseling voor het team van dagverblijf “de Dolfijn” voor kinderen met autisme. Gezien het feit dat de kennis over autisme, behandeling en therapie zeer gering is in Roemenie is deze samenwerking voor ons natuurlijk een geweldige kans. Monique is inmiddels voor de zesde keer in Bacau, ieder keer met andere collega specialisten. De Driestroom ondersteunt deze uitwisseling en samenwerking, daar zijn we heel erg blij mee!

Categorie: Ons werk/Betania, Sociaal · Tags:

Reacties

2 Reacties op “Live en bezoek”
  1. Dammis Vroegindeweij schreef:

    Zo is toch wel heel duidelijk dat Betania een belangrijke plaats in Roemenië heeft ingenomen.En dat er in 15 jaar heeft wat heeft mogen plaats vinden. Heel veel is bereikt mogen worden. En daar heb jij Andre een heel belangrijk aandeel ingehad.
    Hopenlijk dat er ook voor de kinderen met autisme een betere toekomst mogelijk gemaakt kan worden dankzij ook de hulp vanuit Nederland. Heel veel sterkte en wijsheid en Gods zegen op alle activiteiten.

  2. johan schreef:

    Mooi dat dit zo kan. We weten dat je het werk van Betania goed voor het voetlicht weet te brengen. Het is een van de gaven die je hebt gekregen en die je ook gebruikt. Tot zegen van het werk van de mensen rond Betania.
    We hopen dat je het werk nog lang mag voort zetten

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter