Laat zien wat je kan!

In samenwerking met Baumax in Bacau hebben de kinderen van het dagverblijf “de Dolfijn” en de kinderen van dagverblijf “Betania” meegedaan aan de actie “Laat zien wat je kan”.  Door deze actie, samen met het personeel van Baumax, willen we zowel de klanten als het personeel laten zien wat een bijzonder potentieel kinderen met beperkingen hebben. Onze kinderen hielpen mee met het plakken van etiketten, het verzorgen van de planten en het vullen van de vakken. Door middel van kleine “workshops” hebben we laten zien wat onze kinderen kunnen maken. Een bijzondere actie! kijk op de foto’s!

Baumax heeft één van onze jongeren (met beperking) in dienst genomen.

Categorie: Bacau, Ons werk/Betania, Sociaal · Tags:

Reacties

4 Reacties op “Laat zien wat je kan!”
 1. A.V. schreef:

  Wow, wat een bijzonder mooi project!! Goed voor de eigenwaarde van de jongeren en voor de intergratie in de maatschappij!

 2. johan schreef:

  Geweldig deze aktie zodat de kinderen een mooie oppepper krijgen om zo mee te mogen werken dit zo onze vrien uit Chendu moeten zien groeten johan

 3. Ina schreef:

  Geweldig André om te lezen dat één van de kinderen er een baantje aan overgehouden heeft. Hopelijk krijgt dit navolging voor andere kinderen die ook deze capaciteit hebben. Gaan jullie dit project (b.v. jaarlijks) herhalen?

  Met groet,
  Ina

 4. A.M. schreef:

  Ina,
  We proberen dit soort actie’s zoveel mogelijk te doen, wat Baumax betreft in ieder geval jaarlijks. Inmiddels hebben meerdere van onze jongeren werk in diverse bedrijven in Bacau, dat is een prachtige ontwikkeling.

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter