HW Wonen weer vertrokken….

Het was weer geweldig! De enthousiaste groep vrijwilligers van HW wonen hebben in een week tijd weer veel werk verzet. Met vakmanschap zijn veel problemen in het kader van de kamertraining aangepakt. De trappen van de huizen werden voorzien van laminiaat en een prachtige afwerking met alluminium strips. Ook werden er nieuwe kasten gemaakt voor onze dames, sommige zelfs op bestelling. Deuren werden geverfd en lekkage’s werden opgelost. Op een gegeven moment kwamen er zelfs nieuwe gasfornuizen en wasmachines.

In de eerste plaats waarderen we de enthousiaste inzet maar vooral de betrokkenheid. In deze moeilijke (financiele) tijden is het voor ons onmogelijk om zulk soort werkzaamheden uit te voeren en zeker geen nieuwe spullen aan te schaffen. De steun die we krijgen en kregen van HW Wonen is dan ook zeer welkom.

We bedanken de groep voor de geweldige inzet maar natuurlijk ook het management van HW wonen en alle sponsors en betrokkenen bij deze bijzonder actie!

Categorie: Ons werk/Betania · Tags:

Reacties

3 Reacties op “HW Wonen weer vertrokken….”
  1. johan schreef:

    wat mooi dat er toch iedere keer weer en groep aan het werk is geweest en zo weer een deel opgeknapt achter laat Ook voor hen zelf geeft het een voldaan gevoel om zo aan het werk te zijn geweest

  2. Dammis Vroegindeweij schreef:

    Wij hebben de groep aan het werk gezien, buitengewoon fijn team! En geweldig dat er opnieuw een groep van HWwonen zoveel werk heeft verricht in de gebouwen van de kamertraining! Ook namens het bestuur van Betania heel hartelijk dank!

  3. B.A. schreef:

    Petje af voor het team van HW Wonen, bedankt!!

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter