Grapjes

Nou ja grapjes…. Ik heb contacten in zeer hoge kringen af en toe wordt ik benaderd door familieleden van Saddam Hoessein, dan weer door een nicht van Gadaffi en soms door kennissen van de president van Zimbabwe. Dat is niet mis toch? Ze hebben allemaal één ding gemeen…. ze willen miljoenen dollars overmaken en hebben niet lang meer te leven. Nou dat is toch erg mooi, ik bedoel die dollars 🙂 ? De teksten worden steeds mooier en de bedragen hoger. Het kan niet beter. Deze keer is het de lieve zuster in Christus mevrouw Anthonia Kamal (hoe krijgen ze het verzonnen?) Lees mee hoe ze mensen proberen beet te nemen:

Ik groet u met name in de naam van onze Heer Jezus Christus, onze Heer, ik ben mevrouw Anthonia Kamal uit de Republiek van Koeweit, ben ik getrouwd met de heer Harvey Kamal, die werkte met Koeweit ambassade in Ivoorkust voor negen jaar voordat hij stierf in het jaar 2004 .

We waren elf jaar getrouwd zonder kind. Hij stierf na een kort ziekbed, dat duurde slechts vier dagen. Voor zijn dood waren we beiden wedergeboren christen. Sinds zijn dood heb ik besloten niet te hertrouwen of een kind te krijgen buiten mijn echtelijke woning, waarvan de Bijbel is tegen.

Toen wijlen mijn man nog leefde deponeerde hij de som van $ 2.5million dollars bij een bank in Abidjan Ivoorkust West-Afrika. Momenteel is dit geld nog in de bank. Onlangs heeft mijn dokter vertelde me dat ik niet zou duren voor de komende acht maanden als gevolg van kanker probleem.

Degene die mij het meest stoort is mijn beroerte ziekte. Gelet be kende mijn conditie heb ik besloten om dit fonds te doneren aan een liefdadigheidsorganisatie dat dit geld de manier waarop ik ga hierin de opdracht gebruik zal maken.

Ik wil een organisatie dat dit fonds zal gebruiken voor weeshuizen, scholen, kerken, weduwen, het uitdragen van het Woord van God en de Endeavour dat het huis van God wordt gehandhaafd. De bijbel heeft ons te begrijpen dat “Gezegend is de hand die grivet”.

Ik nam deze beslissing, want ik heb geen kind dat dit geld zullen erven en mijn man familieleden zijn geen christenen, en ik wil niet dat mijn man inspanningen om gebruikt te worden door ongelovigen.

Ik wil niet een situatie waar dit geld zal worden gebruikt in een goddeloze manier. Dit is de reden waarom ik deze beslissing te nemen. Ik ben niet bang voor de dood dus ik weet waar ik heen ga. Ik weet dat ik ben gaan worden in de schoot van de Heer. Exodus 14 vs 14 zegt dat “de Heer zal mijn zaak aan te vechten en ik zal mijn v rede” te houden.

Ik heb geen telefonische communicatie dus niet nodig hebt in dit verband vanwege mijn gezondheid van de aanwezigheid van mijn man’s familie om me heen altijd. Ik wil niet dat ze weten over deze ontwikkeling. Met God zijn alle dingen mogelijk. Zodra ontvang ik uw antwoord, geef ik u het contact van de bank in Abidjan Ivoorkust West-Afrika.

Ik zal ook u een autoriteit brief die zal bewijzen dat je de huidige begunstigde van dit fonds van het ministerie van Justitie hier in Ivoorkust. Ik wil dat jij en de kerk te bidden altijd voor mij, want de Heer is mijn herder. Mijn geluk is dat ik een leven van een waardige christelijke woonde.

Wie dat wil de Heer te dienen moet Hem dienen in geest en waarheid. Gelieve steeds biddend allemaal door je leven. Neem contact met mij op dit email enige vertraging in uw antwoord geeft mij ruimte in het sourcen van een andere kerk voor dit zelfde doel. Houdt u mij verzekeren dat u dienovereenkomsti g zal handelen zoals ik hierin. Hopende op uw antwoord ontvangen binnenkort Remain, kunt u reageren mij met e-mail contact anthonia_kamal@hotmail.com

zalig in de Heer.
Met vriendelijke zuster in Christus,
Mevrouw Anthonia Kamal

Categorie: Algemeen, Diversen · Tags:

Reacties

1 Reactie op “Grapjes”
  1. Dammis Vroegindeweij schreef:

    Andre, vorig jaar heb ik precies dezelfde brief ontvangen, en daarkomt nog meer! Let maarop, het is namelijk een criminele bende, vandaar het advies verstrek geen enkele informatie. Ik heb e.e.a. door mijn bank laten uitzoeken.

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter