Goed begin…

Oud en nieuw 2012 – 2013. Op oudejaarsdag voelde ik me al niet zo happy. Ik had eigenlijk geen idee waardoor dat kwam. Drukke tijd achter de rug en misschien een beetje moe of zo. Ik stond er verder niet bij stil. Op tijd slapen en morgen is het 1 januari, zoiets dacht ik geloof ik… Maar het ging anders.

Eén van mijn kiezen, ja ik heb ze nog :), ging vervelend doen. Kiespijn ken ik wel maar deze keer ging het wel erg ver. Ik heb alle hoeken van het huis gezien. Ik voelde me net een bewaker die zijn rondje doet. Wel veel rondjes dan.

Na een uurtje of vier werd het ineens wat minder en dacht ik : zo dat is mooi. Over en uit. Maar ook dat viel even tegen natuurlijk en ’s morgens begon alles weer opnieuw. Dus op nieuwjaarsdag maar een tandarts zoeken dan. En warempel één van de tandartsen nam zijn telefoon op. Kom maar in 20 minuten en dan kijken we even. Het kost u xxx lei. Of me dat nog wat kon schelen op dat moment… Al had hij japanse yens gevraagd hat het me nog niet uitgemaakt.

De tandarts stond al glimlachend op met te wachten en wilde dat ik eerst een patientenkaart in ging vullen. Nou, dat doen we straks wel even, kijk eerst maar eens wat er loos is. Meneer, er is een stuk van uw kies af en uw zenuw ligt open. En weet u: dat doet erg pijn! Ja, dat snapte ik ook wel. Hij doopte en een watje in een vloeistof en duwde dat tegen mijn weerbarstige kies. En ja hoor, de pijn vloeide weg. Ik glimlachte ook voor de eerste keer weer naar de tandarts, toch wel een aardige man eigenlijk 🙂

Ik heb het maar even verdoofd vertelde hij. Prima tandarts. Intussen maakt hij een noodvulling en liep ik vrolijk en herboren de tandartspraktijk uit. O ja, gelukkig nieuwjaar tandarts!

kies

Categorie: Bacau, Persoonlijk · Tags:

Reacties

2 Reacties op “Goed begin…”
  1. ma schreef:

    Vind het toch wel sneu!!!!

  2. A.M. schreef:

    Ja, vind ik ook , snif snif…

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter