Even in NL

Afgelopen week ben ik een paar dagen in Nederland geweest. Een weekje waar ik diverse gesprekken had met mensen die erg inspirerend waren. Als de wil er is dan is er meestal wel een weg en dat heb ik zeker gemerkt de afgelopen dagen. Vrijdagavond ben ik bij de nieuwjaarsreceptie geweest van stichting HCR. Erg leuk om de mensen te ontmoeten die zich enorm inzetten voor het werk in Roemenië. Tussendoor nog wezen kijken in het inloophuis “In de Gouwstraat” (Rotterdam Zuid). Ook de bijbehorende inloopwinkel bekeken. Een mooi project. Mijn ouders zijn daar vrijwilligers. Ook dat bezoek was inspirerend. Wim was weer terug van het plaatsen van de keukens in Bacau en kwam onverwacht even langs, ook erg leuk. Afgelopen zaterdag ben ik weer in Boekarest geland en gaan we weer aan het werk in Bacau. De volgende reis staat gepland voor half februari. Ik zal dan de beleidsavond van stichting HCR bijwonen.

Categorie: Bacau, Ons werk/Betania, Persoonlijk · Tags:

Reacties

1 Reactie op “Even in NL”
  1. johan schreef:

    het was fijn je vrijdag avond te ontmoeten en elkaar zo weer wat bij te praten De moeite waar om er aanwezig te zijn

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter