Er “tussenuit”

Ik ben er even “tussenuit” geweest. Heen en weer naar Nederland. Niet dat ik daar vandaan niet op mijn weblog zou kunnen schrijven, er was gewoon geen gelegenheid voor. Maandagmorgen met Carpatair van het vliegveld in Bacau (internationaal vliegveld 🙂 , dat zou ik bijna vergeten) vertrokken naar Dusseldorf. Dat ging allemaal prima, de vertraging daar niet bij meegenomen….. Vanaf Dusseldorf met de auto naar Veenendaal, dat was wel even lekker om met 160 km/uur over de duitse autobaan te rijden, ik was vergeten hoe dat voelde. In Veenendaal had ik een afspraak voor besprekingen betreffende de Stichting in Nederland. Eigenlijk tot het moment van vertrek heb ik gepraat, dat is ook al ongewoon voor me…. Woensdagmorgen weer naar Dusseldorf, een beetje (te)veel file dus van hard rijden geen sprake. Op het vliegveld van Dusseldorf kwam ik Henk van Dalfsen en Jacob v.d. Belt tegen, die gingen “toevallig” ook naar Bacau, daar hebben ze een prachtig bedrijf. In Timisoara weer vertraging en om alles compleet te maken gingen we eerst naar Sibiu. Uiteindelijk zijn we rond 6 uur geland in Bacau. Toen maar aan het werk want er lag genoeg te wachten. Het is allemaal prima verlopen.

Categorie: Algemeen, Bacau, Ons werk/Betania, Overig · Tags:

Reacties

2 Reacties op “Er “tussenuit””
  1. JM schreef:

    wij weten een beetje hoe dat voelt, nog niet eerder meegemaakt dat een vliegtuig terugvliegt om nog wat personen op te halen. Het is een waar verhaal, ook hebben wij een enthousiaste oorbeschermingsspecialist ontmoet die in Roemenie een heel mooi bedrijf heeft.

  2. johan schreef:

    als de gesprekken maar hebben opgelevert wat je bedoeling was dan heb je er niet voor niets opondhoud voor gehad groeten uit bru

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter