Dezelfde wereld en toch anders…

2 april, Wereld Autisme Dag. Onder de slogan: “Dezelfde wereld en toch anders” organiseren we vandaag een grote actie (een optocht) om het autisme onder de aandacht te brengen. Samen met de kinderen, ouders, studenten en vrijwilligers vertrekken we om 13:00 uit het Kathedraal park door het centrum van Bacau. In het centrum van Bacau zullen de kinderen “een wolk” van blauwe ballonnen oplaten. Blauw is de kleur die symbool staat voor autisme. Ook zullen er flyers uitgedeeld worden om de aandacht van zoveel mogelijk mensen te trekken.

We maken er een blauwe maand van. In de maand april zullen onze kinderen meedoen aan activititeiten op kleuterscholen en lagere scholen. Verder staan er ook andere recreatieve en sociale activiteiten op het programma van centrum “de Dolfijn” voor kinderen met autisme.

Categorie: Bacau, Ons werk/Betania · Tags:

Reacties

2 Reacties op “Dezelfde wereld en toch anders…”
  1. Dammis Vroegindeweij schreef:

    Aandacht voor dit geweldige werk is uiteraard zeer goed, maar zulllen de wachtlijsten hierdoor ook niet langer worden? En kun je dat dan ook weer oplosssen?

  2. johan schreef:

    Door de aandacht te vragen komt er meer bekentheid voor deze groep en kan men er straks niet omheen er ook middelen voor te genereren

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter