Deze week in Roemenië

Categorie: Algemeen, Bacau, Nieuws · Tags:

Reacties

5 Reacties op “Deze week in Roemenië”
 1. johan schreef:

  is de brandweerpomp weer in bedrijf om water te verpompen we zouden er zeker nog een paar moeten hebben.

 2. Dammis Vroegindeweij schreef:

  Wat heeft dit land al veel wateroverlast ervaren.Zal er dan nooit een goede infrastrctuur komen? Wanneer het ergens nodig is dan wel in Roemenie.Sterkte in deze extra moeilijke omstandigheden.

 3. Ina schreef:

  Het weer heeft niemand in de hand. Het word ons gegeven. Er word/werd ons ook kennis gegeven om ons te beschermen tegen extreem weer” Maatregelen die getroffen zouden moeten worden konden en werden in kaart gebracht. Ook in RO! Zie mijn prik met de eventuele Google vertaling in het NL: http://forum.roemenie123.nl/viewtopic.php?f=14&t=3166
  Veel van de huidige schade/ellende had naar mijn inzien voorkomen kunnen worden door de overheden indien men bereid was/men de middelen had. (En zichzelf daardoor niet verrijkten waardoor er minder budget is/was)
  Heb uw naasten lief, met regelmaat heb ik hier grote moeite mee wat betreft de RO overheden.

  Dammis Vroegindeweij vraagt zich af:”Zal er dan nooit een goede infrastrctuur komen?” Mijn antwoord:” nee, zolang er mensen in de RO overheid zitten die geen oog hebben voor hun burgers, uit zijn op eigen gewin”. Ik vrees met grote vreze dat er nog twee generaties overheen zullen gaan voordat er in RO overheidsinstanties zijn die zonder zich zelf te verrijken beslissingen nemen. En daarbij laat ik in het midden of deze beslissingen wel of niet goed zijn voor inwoners van RO.

 4. Selcuk schreef:

  VOEBALLUHHHHHHHHHHG.HUP HOLLAND HUP.

 5. Pleun schreef:

  Zo te zien viel het deze keer in Bacau nog enigszins mee. Ik ben benieuwd of er personen en gebouwen van Betania getroffen zijn. Maar hoe dan ook : sterkte ermee.

Follow ambcro on Twitter