3 jaar blogger

Op 24 juni 2006 schreef ik mijn eerste bericht op mijn weblog. Dat is al weer drie jaar geleden. Wat voor velen een bevlieging leek is toch uitgelopen in een regelmatig schrijven over allerlei dingen, de meeste onderwerpen hebben natuurlijk wel iets met Roemenië te maken, of met het werk in Roemenië. Inmiddels heb ik een groep hele trouwe lezers van mijn weblog maar iedere keer komen er weer nieuwe lezers bij. Ook krijg ik vaak leuke reacties, soms op de weblog maar ook via het contactformulier op de weblog, van mensen die wel eens hier geweest zijn of een bepaalde betrokkenheid hebben met ons werk of met Roemenië. In ieder geval is het leuk om te zien dat heel veel mensen de artikelen op mijn weblog volgen! Ook zijn er leuke contacten onstaan via mijn weblog, mensen die informatie zochten over Bacau kwamen op mijn pagina terecht, er zijn zelfs projecten uit voortgekomen en samenwerkingen met andere organisaties. Een mooi communicatiemiddel. Iedereen die mijn weblog volgt wil ik in ieder geval bedanken voor de interesse! Als afsluiting een mooie omschrijving van wat een weblog nu eigenlijk is op: Wikipedia.

Categorie: Bacau, Ons werk/Betania, Persoonlijk, Roemenie · Tags:

Reacties

4 Reacties op “3 jaar blogger”
 1. A.V. schreef:

  Nog veel schrijfplezier toegewenst! Dan hebben wij leesplezier.

 2. tp schreef:

  Ga zo door

 3. mwhm schreef:

  Elke keer weer benieuwd wat je hebt geschreven.
  Zo blijven wij op de hoogte, dat je nog maar veel inspiratie mag krijgen.

 4. johan schreef:

  ga er aub mee door zo blijven we op de hoogte van het gebeuren in roemenie wat ons na aan het hart ligt

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter