2600 kilometer op je fiets

01 september vertrokken ze. 13 man uit Nijmegen. Ze hadden het plan om naar Bacau te fietsen en daarvoor de Limes route (klik hier) te gebruiken. Wat in het hoofd van Barry Jansen en zijn jongens zit dat praat niemand er uit. De mannen van de NuNN ( Nachtopvang uit Noodzaak Nijmegen), Dichterbij en de Nebo deden het gewoon. Deze week kwamen ze aan in Bacau. We hoorden de verhalen over campings, routes en hoe ze op een gegeven moment na 40 km fietsen weer op het zelfde punt uitkwamen. Over smerige bedden en mooie verblijfsplaatsen en over de vele mooie dingen die ze onderweg zagen. Het enthousiasme straalde er aan alle kanten vanaf!

Mensen die grotendeels een moeilijk verleden hebben doen dit gewoon. Dat is een prestatie waar het team van Betania veel respect voor heeft. En dat alles maar voor één doel: de mensen in Roemenië helpen. Want zeggen ze: Wij hebben het heel goed in Nederland!

Mannen, bedankt!

Categorie: Bacau, Bacau diversen, Ons werk/Betania · Tags:

Reacties

3 Reacties op “2600 kilometer op je fiets”
  1. Nick Valentijn schreef:

    Wat een helden zijn deze kerels. Ik heb enorm veel respect voor hun kracht, doorzettingsvermogen en hun pret. Benieuwd naar de verhalen!!!

  2. Bob schreef:

    Wat een geweldige prestatie, zo zie je maar wat het collectief kan doen.

  3. johan schreef:

    was een prachtig moment de aankomst in Bacau geweldige prestatie van deze groep

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter