Een mooi moment vandaag…..

Vandaag kregen we van de bedrijven Royal Haskoning en Stork Fokker een bedrag van ieder 5000 euro. Beiden bedrijven hebben een binding met Bacau.

RoyalHaskoning is betrokken bij de uitvoering van Europees project (ISPA) in Bacau, onderverdeeld in 4 subprojecten, als waterzuivering en aanleggen van watertoevoer naar Bacau om meer water in de stad te krijgen. Berend van Bon is consultant voor Royal Haskoning in deze projecten en werkt hiervoor in Bacau.

Stork Fokker heeft een Joint Venture met het bedrijf Aerostar S.A. Bacau. Zij maken o.a. vliegtuigonderdelen. Hans Zwiggelaar werkt voor Stork Fokker in Bacau, in het kader van deze samenwerking.

Zowel Hans als Berend hebben hun bedrijven benaderd om onze projecten in Bacau financieel te steunen. Ook dit gebaar geeft hun betrokkenheid aan bij onze activiteiten.

Wij zijn heel blij met deze bijdrage die we gebruiken voor de financiering van de activiteiten van de dagverblijven. We hopen dat veel bedrijven (ook roemeense) dit voorbeeld zullen volgen.

Een aantal foto’s van de overdracht vandaag:

Foto’s : Asociatia Betania Bacau

Pict05661

Pict05711

Pict05791

Categorie: Ons werk/Betania · Tags:

Reacties

2 Reacties op “Een mooi moment vandaag…..”
  1. pa schreef:

    goed gedaan, het op deze manier onder de aandacht te brengen. Hoort zegt het voort, dat deden ze in de middeleeuwen al. Eigenlijk is er niet nieuws onder de zon. Tegenwoordig moeten we weer communiceren leren ondanks de vele mobiele mogelijkheden.

    groeten pa

  2. Denny schreef:

    Goed gedaan mensen. In Nederland hebben wij een waterexpert. In die landen is het minder met waterexperts! Dus, heel knap van jullie dat jullie dit hebben gerealiseerd. Mooie foto’s!!

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter