Nederland.ro

Air France-KLM wil regionale vluchten

VRIJDAG 12 OKTOBER – Air France-KLM overweegt in 2008 vluchten vanuit Transsylvanië te gaan uitvoeren. Ingegeven door de hoge bezettingsgraad (+80%) van de vluchten naar Amsterdam (3x per dag) en Parijs (5x) denkt men ook aan uitbreiding van het aantal vluchten op deze steden. De maatschappij is, na Tarom, de belangrijkste speler op de Roemeense markt.

Het wordt koud!

VRIJDAG 12 OKTOBER – De meteorologische dienst voorspelt aanzienlijk kouder weer de komende week. Vanaf zaterdag daalt de temperatuur zo’n tien tot twaalf graden onder de normale waarden voor deze tijd van het jaar. In de noordelijke provincies en in de bergen wordt de eerste sneeuw verwacht. Voor het hele land wordt wind met stormkracht voorspeld.

Woede in Constanta over kaartverkoop

VRIJDAG 12 OKTOBER – De kaartverkoop voor de voetbal-wedstrijd Roemenië – Nederland morgen is niet geheel zonder slag of stoot verlopen. Omdat de Roemeense voetbalbond de wedstrijd wilde spelen in een klein stadion, waren de beschikbare kaarten in 20 minuten uitverkocht. Boze supporters hebben de hele dag voor het stadion gedemonstreerd.

Bron: Nederland.ro

Categorie: Algemeen, Roemenie · Tags:

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter