Paard dood door Vliegtuig

Bacau: Paard gedood door vliegtuig!

Bij het opstijgen vanmorgen (05.12.2006) voelden de piloten van Carpatair , vlucht Bacau – Timisoara met een Saab 2000, een lichte schok. Het opstijgen gebeurde onder mistige omstandigheden en het voorval werd direct gerapporteerd aan de luchtverkeersdienst blijkt uit een persverklaring getekend door directeur Nicolea Petrov.

Na controle op de startbaan, naar aanleiding van de informatie van de piloten, werd een paard gevonden wat aan het hoofd geraakt was.

De piloten maar ook de vliegmaatschappij zijn ingelicht over de bevindingen, het vliegtuig functioneerde normaal en de vlucht naar Timisoara is voortgezet.

Voor de landing in Timisoara zijn alle veiligheidsmaatregelen getroffen, inclusief een vlucht over de landingsbaan om te kunnen zien of er beschadigingen waren. Omdat er geen beschadigingen te zien waren kregen de piloten toestemming voor de landing, die zonder problemen in alle veiligheid verliep. Na controle van het vliegtuig na de landing werden er geen verdere beschadigingen of andere gevolgen geconstateerd, zegt Nicolea Petrov.

(bron: Observatorul de Bacau)

Allemaal weer goed afgelopen! 5 december en een paard, als dat maar niet het paard van de Sint is!.

foto’s : Ziarul de Bacau

Splash_news

Splash_news1

Img_get

Categorie: Bacau · Tags:

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter