Puiu uit Oradea

Er zijn wel eens momenten in je werk dat het niet eenvoudig is om de juiste beslissingen te nemen, soms komt de reactie ook later. Dit bericht kreeg ik van Puiu, de zoon van Gyongy uit Oradea. Gyongy is enige tijd geleden op jonge leeftijd is overleden. Een goede vriendin waar we veel mooie momenten aan te danken hebben. Puiu schrijft het volgende:

Wij willen u bedanken voor wat u voor ons doet en betekend, als een vader bent u er voor ons. Ik zou niet weten hoe het voor ons zou zijn zonder u in ons leven. Sinds een week kan ik weer lopen ( hij had een gebroken been) en heb andere en fijne baan gevonden. Ik krijg 800 Ron salaris en een legaal werkcontract. Ik verkoop nieuwe schoenen op de markt voor mijn nieuwe baas. Ik vind het fijn om over alles te vertellen wat ik meemaak omdat ik weet dat u om mij geeft. U heeft vele malen aan mij en mijn moeder, die niet meer bij ons is, laten zien dat u een groot hart heeft. Mama is er niet meer, en ze heeft geen afscheid van u kunnen nemen of misschien had ze geen tijd meer om u te bedanken voor wat u voor haar betekend heeft. Daarom doe ik dat in haar plaats en ik bedank u, met hart en ziel, voor echt alles.

Kort nadat ik deze mail ontving stuurde Puiu nog wat na:

Nog een kort bericht, daarna laat ik u met rust omdat ik er zeker van ben dat u erg druk bent. Maar het volgende wil ik toch nog even zeggen. Op dit moment kan ik niet genoeg voor u betekenen maar ik wil dat de dag komt dat u me belt en dat ik dan zeg: Dat zal ik voor u oplossen! Ik zou dankbaar zijn als ik de dag mee kan maken dat ik wat voor u kan betekenen. Ik heb vertrouwen in wat u zegt, vertrouwen in God waarin u geloofd, en ik volg uw voorbeeld in mijn leven omdat u voor ons het voorbeeld bent en blijft.

Met liefde, ik wens u het allerbeste toe. Puiu.

Categorie: Ons werk/Betania · Tags:

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter