Handelsmissie naar Bacau

Vijftig zakenmensen op bezoek in Bacau, dat gebeurd niet elke dag. Deze handelsmissie geleid door Peter Karsten (Honorair consul van Roemenie in Nederland en directeur van Karsten beheer B.V.) kwam direct met een chartervlucht naar Bacau. Als “gastheer” in Bacau heb ik deze groep ontvangen in de centrale hal van ons kinderdagverblijf. Deze locatie was gekozen om naast commerciele contacten ook de sociale kant en de eventuele mogelijkheden hiervan onder aandacht te brengen van deze groep. In mijn welkomswoord heb ik gesproken over onze activiteiten en over andere investeringsmogelijkheden in Bacau. Dit werd verder benadrukt door de voorzitter van de kamer van Koophandel Bacau: dhr. Doru Simovici, de voorzitter van het provinciebestuur: dhr. Dragos Benea en de subprefect van Bacau: dhr Hura. Na de openingswoorden hadden de nederlandse ondernemers alle tijd om hun roemeense partners te ontmoeten. De roemeense partners waren door ons uitgenodigd voor dit bezoek in samenwerking met de kamer van Koophandel in Bacau. Gezien de intensieve gesprekken tussen de nederlandse en roemeense ondernemers, en daarbij de prettige sfeer, kunnen we spreken een goed begin, waarvan we hopen dat het resultaat niet uit zal blijven. Na het bezoek aan Bacau vertrok het vliegtuig naar Boekarest waar de missie voortgezet wordt. Als laatste zal ook de stad Cluj bezocht worden om daar met potentiele partners te spreken. Het is nog niet eerder voor gekomen dat Bacau bezocht werd door zo’n grote groep ondernemers, een uniek moment waar we trots op kunnen zijn.

Fotoimpressie van de handelsmissie in Bacau:

Pict0035_2
Pict0109_1
Pict0130_1
Pict0131_1
Poze_066
Poze_082
Poze_062

Categorie: Bacau, Nieuws, Ons werk/Betania, Roemenie · Tags:

Reacties

1 Reactie op “Handelsmissie naar Bacau”
  1. hj Stoffers schreef:

    Andre mooi stukje werk en zoals je al zegt hopelijk draagt deze missie bij aan verbetering van de economie in onze regio (Bacau).
    Tevens hoop ik van ganse harte dat er tussen deze groep Nederlanders mischien wel echte bestuurders cq financiers zitten die Betania een warm hart dragen

    Groetjes Hendrik-jan van uit de VU in Amsterdam

Schrijf een reactie

Follow ambcro on Twitter